0598-42 18 16

Hoofdweg 83, 9621 AD SLOCHTEREN

Praktijk Nieuws

Voor recent nieuws zie onze vernieuwde site.

MFT de Woldstreek

 

31 december 2017

MFT kerstkaart voor 2017

MFT kerst voor 2017

 

29 november 2017

FMT Opening Gezondheidscentrum Meerstad

FMT Bedankje voor Vrienden van het

 

13 september 2017

FMT Opening Gezondheidscentrum Meerstad

FMT Bedankje voor Vrienden van het

Bedankje voor Vrienden van het
Ufkenshuis en ’t Olderloug

Vrijdagmiddag 8 september werden de vrienden van het Ufkenshuis (en ’t Olderloug, zoals de officiële benaming is) bedankt. Deze organisatie stelt zich tot doel om bij tijd en wijle het woonzorgcentrum te verrassen met zaken die niet vanuit de reguliere begroting bekostigd kunnen worden.

Zo werd, onder het genot van een hapje en een drankje, deze middag stilgestaan bij het schenken van een vaste zonoverkapping in de binnentuin en een Motomed, een elektrische bewegingstrainer. De meest en minst sportieve medewerkers werden in een klein wedstrijdje op deze bewegingstrainer en een hometrainer uitgedaagd om in sneltreinvaart 100 meter te fietsen. Door middel van het doorprikken van een ballon werd het gulle gebaar nog eens extra onder de aandacht gebracht. De bewoners en medewerkers waarderen deze giften enorm.

17 juni 2017

Interview Meinie Dagblad van het Noorden

Om dit artikel op ware grote te kunnen bekijken download het hier als pdf.

2 juni 2017

FMT Meinie Vertrekt 2017

 

Op 1 juli zal Meinie haar werk als Kinder Manueel Therapeut neerleggen.

FMT Meinie vertrekt

 

21 januari 2017

FMT Opening Gezondheidscentrum Meerstad

FMT Opening Gezondheidscentrum Meerstad

Samenwerkingsverband Mea Fysio Harkstede en FMT de Woldstreek Slochteren.

Per 1 januari 2017 zijn fysiotherapiepraktijken Mea Fysio uit Harkstede en FMT de Wold­streek uit Slochteren een nauw samenwerkingsverband aangegaan. FMT de Woldstreek-eigenaren Meinie van der Stoel en Edith Kieft gaan met pensioen. Kieft vertrekt per direct. Haar plaats in het management van FMT de Woldstreek wordt ingenomen door Theresia Menninga. Een jaar geleden had Menninga de fysiotherapiepraktijk van Bart de Rooij in Harkstede overgenomen om verder te gaan onder de vlag van Mea Fysio. Menninga en Van der Stoel zullen voorlopig samen de kar trekken aan de Hoofdweg in Slochteren. FMT de Woldstreek heeft ook spreekuur in het onlangs geopende Medisch Centrum Meerstad. Vorige week maandag kwam al het personeel samen in Slochteren.

Op de foto: Boven v.l.n.r.: Bas Bergmans (orthopedisch manueel therapeut), Ina Kamst (secretaresse), Cornelia Antonides (manueel- en kindermanueeltherapeut), Willemijn Haak (manueel therapeut en kindermanueeltherapeut i.o.), Melanie Hougardy (algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o.), Paulien van den Berg (kinderfysiotherapeut. Onder v.l.n.r.: Meinie van der Stoel (kinder- en orthopedisch manueel therapeut, management), Edith Kieft (pensioen per 1 januari jl.), Lia van der Vliet (kinderfysiotherapeut), Anita Harmanny (geriatrisch fysiotherapeut i.o., handtherapeut en thuiszorgtherapeut), Marloes Slagter (algemeen fysiotherapeut en hydro therapeut), Renita Hovius (secretaresse), Theresia Menninga (MSC chronische ziekten en locatiemanager Harkstede, Meerstad en Slochteren).

 

18 januari 2017

FMT Opening Gezondheidscentrum Meerstad

FMT Opening Gezondheidscentrum Meerstad

 

© F.M.T. de Woldstreek, 2019.

Top