praktijk slochteren. Praktijk Nieuws 2012
Praktijk Nieuws 2012

 

17 december 2012

 

M.i.v. 1 januari 2013 vinden de trainingen plaats in Slochteren op de Hoofdweg 88.

 

prettige feestdagen

 

1 juni 2012

 

1 juni j.l. is Paulien Kamphuis getrouwd.

 

Vanaf nu is het dus Mevr. P. van den Berg-Kamphuis

 

Paulien bruiloft 1

 

paulien bruiloft 2

 

 

15 maart 2012

 

F.M.T. de Woldstreek krijgt TopZorg predicaat van menzis
Januari 2012

 

Zorgverzekeraar Menzis heeft F.M.T. de Woldstreek het TopZorg predicaat toegekend. Menzis kent de predicaat TopZorg Fysiotherapie toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

TopZorg fysiotherapie
In Nederland voldoen inmiddels 250 fysiotherapiepraktijken aan de hoogste eisen op het gebied van korte wachttijden, medische kwaliteit en patiëntinformatie waardoor zij zich een TopZorg praktijk mogen noemen. De eisen zijn onder meer gebaseerd op de officiële richtlijnen van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en op wensen van diverse patiëntenverenigingen. Een onafhankelijk bureau toetst elke twee jaar of de praktijken voldoen aan de eisen. Door eisen te stellen probeert Menzis de kans op een goed verloop van de behandeling en herstel zo groot mogelijk te maken voor de verzekerde.

 

TopZorg binnen Menzis
Menzis kent naast fysiotherapie ook TopZorg predicaten toe aan ziekenhuisbehandelingen. Dit betekent zeer goede zorg bij een negental behandelingen in ziekenhuizen, zie www.topzorg.nl. Iedere verzekerde van Menzis heeft toegang tot Topzorg fysiotherapie.

 

Menzis Businessclub
Samen met andere TopZorg fysiotherapiepraktijken neemt F.M.T. de Woldstreek deel aan
de Menzis Businessclub. Dit is een innoverend en ondernemend netwerk van zorgaanbieders die een mening hebben over de gezondheidzorg en die er samen met Menzis de schouders onder willen zetten. Menzis gaat de dialoog met hen aan, niet alleen om hen invloed te geven op het zorginkoopbeleid, maar ook om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de zorg. Denk daarbij aan de mogelijkheden van E-health of het stimuleren van zelfmanagement en klantsturing. Ook het stimuleren van een transparante, efficiënte en effectieve zorg behoort tot de uitgangspunten. De actuele discussie over stijgende kosten in de gezondheidszorg vraagt om nieuwe en wellicht onorthodoxe oplossingen. Bundeling van inventieve ideeën vanuit het veld van de ondernemende zorgaanbieders vergroot de kans op het ontwikkelingen van betaalbare oplossingen voor de toekomstige zorg.

 

Voor meer informatie over F.M.T. de Woldstreek bezoekt u de website  www.fmtslochteren.nl

 

Voor meer informatie over TopZorg of een TopZorg fysiotherapeut kunt u terecht onder nummer 088 222 4242 of bezoek de website www.menzis.nl/topzorg

 

Pers:
Voor meer informatie kan de pers contact opnemen met de woordvoerder van Menzis Michael Verheul via nummer: 0317 - 45 5765 of 06 12 15 90 02.

 

 

20 januari 2012

 


http://www.vankasteel.nl/images/stories/VKLogos/hca.pngMet trots delen wij mede dat wij 20-01-2012 het HCA 
certificaat behaald hebben.

 


Zorgverzekeraars toetsen praktijken voor fysiotherapie op kwaliteit.

 

 


 

© 2016 F.M.T. de Woldstreek