☎ 0598-42 18 16

Hoofdweg 83, 9621 AD SLOCHTEREN

FMT de Woldstreek Bas Bergmans

 

Meinie van der Stoel

Praktijkhoudster, orthopedisch manueel therapeut gespecialiseerd in de behandeling van Kinder Manuele Therapie bij HCFS (voorheen KISS/KIDD)-kinderen.


Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd in Groningen. Diploma behaald in 1973. Daarna heb ik als algemeen fysiotherapeut gewerkt in Winschoten en in 1978 ben ik Slochteren gaan werken. In 1986 ben ik praktijkhouder geworden.


Vanaf 1978 heb ik een opleiding manuele therapie gevolgd volgens de Scandinavische methode. Deze opleiding was toen nog in Duitsland gevestigd maar is later verplaatst naar Delft en heeft in de loop van een aantal jaren een officiële status gekregen. Ik heb les gehad van allerlei bekende internationale personen uit de manuele therapie en ik heb in 1992 als één van een groep van acht collega's als eersten het internationale diploma behaald aan de O.O.M.T.. Wij noemen ons orthopedisch manueel therapeut.


Vanaf 1992 heb ik veel migraine- patienten en mensen met tennisellebogen behandeld op een eigen manier, die overigens nu algemeen opgeld doet. Ook heb ik op eigen wijze het ( later zo benoemde) KISS-syndroom ontdekt en behandeld. In de loop der jaren heb ik op het gebied van Kinder Manuele Therapie bij HCFS (voorheen KISS/KIDD) veel scholing gevolgd en ook veel ervaring opgedaan.


Verder doe ik graag consulten en second opinions op het gebied van klachten aan het bewegingsapparaat.

BIG geregistreerd nr. 19035018804

 

Ik werk op dinsdag en donderdag in Slochteren, vrijdagochtend in Hellum, vrijdagmiddag in Slochteren.

 

Meinie Blijft tot 1 september 2016

© F.M.T. de Woldstreek, 2017.

Top